El Fraikin BM Granollers venç clarament l’Ademar i ja és segon en solitari

Si fa deu dies va ser el Naturhouse la Rioja qui sortia escaldat del Palau d’Esports, aquest cop ha estat l’ABANCA Ademar León, que ha perdut contra el Fraikin BM Granollers per un contundent 24 a 17. L’equip de Carlos Viver ha dominat tot el partit, amb una defensa molt sòlida i un atac acceptable.

04/10/2014

L’Ademar León s’ha avançat al marcador però ràpidament els de Viver han capgirat el marcador i s’ha posat per davant (4-2). El porter de l’Ademar Nacho Biosca, que ha aturat dos penals al principi del partit, ha estat el millor jugador de l’equip lleonès i, gràcies a la seva actuació, la diferència a favor del Fraikin no ha crescut abans -la màxima diferència a la primera part ha estat de tres gols.

A la segona part, un parcial de 4-1 en set minuts ha obligat al tècnic de l’Ademar a demanar temps mort, però les coses lluny de millorar han empitjorat davant una defensa granollerina inexpugnable. Pejanovic ha tornat a destacar amb 11 aturades i un percentatge d’encert superior al 40% i Álvaro Ruiz i Valadâo han tornat a ser els màxims golejadors de l’equip. Ferran Solé, que ha jugat en la posició de lateral per la baixa de Salva Puig ha acabat amb cinc gols, quatre d’ells de penal. El Fraikin ha tornat a acabar el partit amb tots els jugadors de la base damunt la pista i refermant una victòria que els situa al segon lloc en solitari.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 550 persones.