El Fraikin BM Granollers venç el Chambéry (28-21) i s’assegura els quarts de l’EHF

L’empenta al final del partit permet els vallesans desencallar un partit molt igualat

El Fraikin BM Granollers s’ha assegurat aquest diumenge una plaça als quarts de final de la Copa EHF. Els vallesans obtenen una posició per a una ronda que l’any passat va ser impossible, i ho fa una jornada abans que acabi la lligueta de vuitens. Dissabte vinent, a Polònia, els jugadors que entrena Antonio Rama intentaran assegurar-se, amb una victòria, el primer lloc al grup que li garantiria un creuament més assequible a quarts per assaltar la ronda final de la competició europea.

El Granollers ha pogut superar aquest diumenge el principal rival del grup, al qual ja li havia arrencat un empat en l’anada. Malgrat la distància en el marcador final (28-21), el partit ha estat molt igualat, i quan faltaven només 12 minuts per al final els locals perdien d’un gol, en un dels pocs avantatges que havien aconseguit els francesos.

Llavors ha començat l’embranzida del Fraikin, que ha superat els canvis defensius dels francesos -que a l’anada els havien posat moltes dificultats-, ha intensificat la defensa i ha aconseguit sortir al contraactac gràcies, en part, al desencert dels visitants. Un parcial de 6-0 ha estat determinant per garantir la victòria. En aquests minuts finals ha destacat l’empenta de l’extrem i capità local David Resina, màxim anotador del partit amb vuit gols.

Aquests minuts finals han aconseguit trencar un partit que els francesos havien portat al seu terreny, amb lentitud i fortalesa defensiva. El Granollers ha sabut adaptar-se a aquest ritme, però a la meitat del segon temps ha perdut un avantatge de tres gols, després d’un parcial de 0-4 dels visitant. Ha estat a partir d’aquest moment que ha començat la gran reacció dels locals, que han tingut el suport d’una graderia que presentava, aquest diumenge, un bon aspecte.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 889 persones.