El Fraikin BM Granollers venç el Toledo amb contundència i ja prepara la Recopa

El Fraikin BM Granollers manté els bons resultats a la Lliga Asobal. Aquest dimecres s’ha imposat amb claredat al Lábaro Toledo (37-27) i prepara el decisiu partit de diumenge que l’ha de portar a la final de la Recopa. Amb contants rotacions de jugadors, els vallesans van fer un festival de gols.

29/04/2010

El Fraikin BM Granollers ha obtingut aquest dimecres una rotunda victòria en la vint-i-setena jornada de la Lliga Asobal d’Handbol en imposar-se al Lábaro Toledo per una 37-27 final.

Els catalans han assegurat els punts en joc amb contundència i bon joc contra un rival que ha vingut a totes al terreny de Granollers.

Els visitants, en situació compromesa a la taula, caminen buscant tots els punts possibles per assegurar-se la permanència, però han pogut més les ganes dels vallesans que ho han donat tot a la pista per afrontar així la semifinal de diumenge de la Recopa amb una bona injecció de moral.

El Granollers no ha sortit amb el seu equip habitual i, encara que Rueda ha fet continus canvis a la banqueta i tots han acabat sortint al parquet, ha reservat les seves millors estrelles per evitar qualsevol possible lesió amb vista al diumenge.

La igualtat s’ha mantingut a penes deu minuts (4-4 m.7), però ha estat el més a prop que han estat els de Toledo que en cap moment han aconseguit posar-se per davant al marcador.

A partir d’aquí, un fluid joc d’atac català ha portat les regnes de l’embat, mentre en defensa, Pérez, que ha ocupat la porteria durant la primera meitat, ha quallat una bona actuació.

Els llançaments pel centre de l’atac desequilibraven un Toledo que malgrat intentar-ho no ha tingut prou efectivitat defensiva per contenir al seu rival.

Fins a nou gols de diferència s’han registrat en aquesta primera meitat (17-8 m.24 i 18-9 m.26), només superats per la renda màxima de deu que ha reflectit el marcador final del xoc.

En la represa, Ohlander ha substituït Pérez a la porteria i Petkevicius ha fet el mateix amb Moyano sota la porteria visitant.

El Granollers ha seguit en la seva línia de joc amb bones circulacions de pilota i encert ofensiu, encara que el problema ha estat que malgrat l’avantatge no han aprofitat pràcticament cap de les superioritats que han tingut amb les vuit exclusions que ha patit el Lábaro Toledo. Tot i les rotacions constants, que ha permès reduir els minuts disputats per jugadors decisius, dos jugadors del Granollers, Apelgren i Antonio García, han aconseguit arribar a set gols

Amb aquesta victòria, el Granollers només necessita un punt més a la Lliga per assegurar-se matemàticament la vuitena plaça que dóna opcions per participar en una competició europea, però mentrestant ara ja només queda pensar en el partit de tornada de les semifinals de la Recopa d’Europa.

Serà diumenge que ve, a les 12:30 a l’Olímpic vallesà contra l’Steaua de Bucarest, contra el qual hauran de superar el marcador advers del partit d’anada a Romania (32-28).

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 856 persones.