El Fraikin diu pràcticament adéu a la Copa del Rei

El Fraikin BM Granollers, tot i no rendir-se en cap moment, ha perdut gairebé tota opció de seguir endavant a la Copa del Rei després de perdre al Palau contra el FC Barcelona Lassa per 27 a 34. Els de Carlos Viver han topat una i altra vegada en la figura del porter Saric, amb un 48% d’encert.

09/03/2016

Saric ha començat marcant terreny als primers minuts i el Barça s’ha posat amb un 1-3 a favor. La bona tasca defensiva, algunes aturades d’Almeida -ha fet un gran partit, amb un 36% d’encert però deslluït pel 48% de Saric- i un parell de contraatacs consecutius han permès el Fraikin empatar a 4 i posar-se per davant amb el 5-4. El Barça però, ha capgirat ràpidament el marcador i s’ha posat amb un 7-10.

Les aturades de Saric sobre els llançaments de la primera línia i l’encert en atac i contraatac han permès el Barça escapar-se de set gols (10-17). A partir d’aquí, els de Viver han aconseguit posar-se en diverses ocasions a 4 gols, com el 13-17 del descans, el 16-20 del minut cinc de la represa o el 26-30 a tres minuts del final. Els de Xavi Pascual però, no han deixat marge a la sorpresa i s’han tornat a escapar de set per arribar al 27-34 definitiu.