El Fraikin empata amb el Cuenca en un final polèmic

En un partit irregular, travat per la duresa del Cuenca 2016 en defensa i amb unes decisions finals molt polèmiques de la parella arbitral, al Fraikin se li va escapar un punt vital que fa més transcendent el partit del proper dimecres davant el seu màxim perseguidor, el Valladolid.

28/02/2011

El Fraikin va perdre un punt, amb polèmica final, en cedir un empat a 28 gols davant un Cuenca 2016 excessivament dur en defensa, que no es va donar mai per vençut i que va saber aprofitar un regal arbitral per fer el gol de l’empat al límit del temps. El lateral cubà Guillermo Corzo, màxim golejador del Cuenca, va fer el gol de l’empat gràcies a un llançament picat just quan sonava el clàxon final.

Aquest empat encara fa més decisiu –en la defensa del tercer lloc– el partit d’aquest proper dimecres, davant el Cuatro Rayas Valladolid, que ara tan sols està a dos punts dels de Manolo Cadenas en la classificació.

L’ambient a les graderies es va escalfar ràpidament pel joc excessivament brusc del Cuenca i per les primeres decisions de la parella arbitral, permissiva a l’inici i amb un criteri desigual que no va agradar a la parròquia granollerina. El partit va tenir diferents alternatives, sense que cap equip aconseguís mantenir regularitat.

Cada gol granollerí era replicat pels de Zupo Equisoain però, a un minut i mig del final, Malasinskas –dos gols seguits– posava un 28-26 que semblava definitiu. Ivankovic va fer el 28-27 a mig minut del final. Cadenas va demanar temps mort i el Cuenca va pressionar a tota la pista. Els àrbitres van xiular-li unes incomprensibles passes a Nikcevic i van excloure Malasinskas per obstaculitzar l’atac visitant, que va ser aturat bé en falta pels granollerins. Els àrbitres van aturar el temps a tres segons i van permetre al Cuenca fer una última jugada que va acabar amb el fatídic empat a 28 de Corzo.

En aquesta enquesta han votat 406 persones.