El Fraikin es manté ferm al segon lloc en vèncer el Juanfersa Grupo Fegar per 30 a 22

El Fraikin BM Granollers continua amb la seva bona línia de joc i resultats i aquesta nit s’ha imposat al Juanfersa Grupo Fegar de Gijón per 30 a 22. Els granollerins han trencat definitivament el partit gràcies a un parcial de 5 a 0 a mitjans de la segona part en un partit on ha debutat Roger Vila.

14/02/2014

Toni Garcia tenia el problema de no disposar de cap dels pivots de l’equip -Grundsten i Pol Capdevila eren baixa per lesió- i ha hagut de recórrer a Pujol -en defensa- i a Campos -en atac-. El Juanfersa Grupo Fegar ha dut la iniciativa al marcador durant bona part de la primera meitat, amb un màxim avantatge de dos gols (6-8), en un període on han dominat les defenses als atacs. Però passat el quart d’hora de joc els granollerins han clavat un parcial de 8 a 1 que els ha situat amb cinc gols de renda (15-10). El Juanfersa però, s’ha refet d’aquesta embestida granollerina i, aprofitant un parell d’errors ofensiu del Fraikin, ha aconseguit retallar la diferència fins als dos gols, 15-13, en arribar al descans.

A l’inici de la represa el Fraikin ha sabut mantenir l’avantatge per damunt dels tres gols i, altra vegada passat el quart d’hora, ha fet un parcial de 5 a 0 que ha trencat definitivament el matx. Als últims minuts del partit, amb la victòria al sac, Toni Garcia ha fet debutar el pivot del Primera Estatal Roger Vila. El cinquè gol de Rodrigo Salinas al partit d’avui -el desè de l’equip- és el gol 18.500 del BM Granollers a la història de l’Asobal.