El Fraikin es referma al tercer lloc després de guanyar a Pamplona

Amb el pas ferm. Cop d’autoritat del Fraikin Granollers a la pista de l’Amaya San Antonio (27-29), on els jugadors de Manolo Cadenas varen sentenciar al darrer quart d’hora un matx equilibrat i amb fases alternatives.

16/02/2011

Amb un bon joc defensiu i una gran gestió dels minuts en inferioritat numèrica com a factors clau, la treballada victòria vallesana arribaria en el moment més difícil. Ara, el Granollers allunya el conjunt navarrès –fins ahir rival directe– a set punts.

Després d’un parcial 3-0 que suposava un 26-23 (m.51) per l’Amaya San Antonio –màxima diferència local– la capacitat de reacció dels de Cadenas invertiria la dinàmica del joc per tornar un ràpid 0-2 de Nikcevic tot coincidint amb una decissiva exclusió de Mindegia. L’efectivitat en atac durant els cinc últims minuts i les aturades providencials de Manel Pérez varen ensorrar els navarresos mitjançant un parcial d’1-5 (26-28). Tot i aixì, amb el 27-28 de Sevaljevic a falta de dos minuts, un posterior error en atac de Nikcevic deixaria el partit obert.Sense Grundsten exclòs, una falta en atac d’Humet a 30 segons va esvaïr l’opció d’empatar de l’Amaya, que claudicaria en la darrera acció personal de l’ex antonià Nikcevic, ja al límit del temps.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 859 persones.