El Fraikin Granollers líder del grup D de la Copa EHF

Els d’Antonio Rama disputaran partit d’Asobal aquest dimecres a casa contra el Teucro

El Fraikin Granollers es va col·locar aquest diumenge líder del grup D de la Copa EHF després de superar l’Azoty-Pulawy per 32 a 26 en un partit dominat sense gaire fissures pels homes d’Antonio Rama. El conjunt vallesà assoleix el liderat amb 3 punts, empatat a punts amb el Chambéry francès, però amb l’average guanyat.

El BM Granollers tindrà un altre partit de la competició europea aquest diumenge a la pista del Wacker Thun suís, cuer del grup amb cap punt. Abans, però, rebrà el Teucro a casa en partit de la lliga Asobal. A la competició domèstica, el Granollers és quart amb 23 punts i immers en una lluita aferrissada per la segona posició, que ocupa l’Ademar de Lleó amb 25 punts. Entre el segon i el vuitè classificat només hi ha quatre punts de diferència.

Els de Rama van patir en el partit de la primera volta contra el gallecs i van aconseguir la victòria per un gol de diferència. El màxim golejador del conjunt de Pontevedra, Yoan Balázquez, es va lesionar en l’últim partit contra l’Anaitasuna i, en principi, es perdrà el partit d’aquest dimecres (20:30h) contra el Granollers. Rama té tota la plantilla disponible per encarar aquesta nova setmana amb doble partit. Marc Cañellas, que no va disputar cap minut contra el Pulawy, podria reaparèixer contra el Teucro.

En aquesta enquesta han votat 879 persones.