El Fraikin no afluixa i s’imposa a la pista del Teucro

El Fraikin Granollers no va desaprofitar la sortida a la pista del Teucro, penúltim classificat, per sumar una treballada victoria (30-33) en un duel emocionant amb una primera part amb domini clar dels vallesans (14-20 al descans) i una posterior reacció gallega a la represa.

31/03/2016

El segon període, caracteritzat per les constants fases alternatives va propiciar l’apropament dels homes d’Enrique Domínguez camí de l’equador (21-24). La réplica catalana, mitjançant un parcial 0-5, augmentaria de nou l’avantatge a vuit gols (21-29) pero de nou una segona onada ofensiva del Teucro després d’un parcial 5-1, amb Rial com a protagonista, ajustaria el marcador cap a un 29-31a manca de sis minuts.

A cara o creu, el Fraikin va tirar d’ofici per encarar el definitiu triomf després d’una valuosa diana de Figueras a tres de la fi (30-33) per forçar un temps mort local. Després, una posterior perdua de Solé, amb atac de Moledo i aturada de César, més un darrer llençament fora de Carlos García a la darrera acció van certificar el triomf.