El Fraikin passa pel damunt del Naturhouse i es situa segon a la lliga

Important victòria del Fraikin BM Granollers (30-23) en la seva lluita pels primers llocs davant un Naturhouse la Rioja que arribava al Palau imbatut després de tres jornades. Els de Carlos Viver han fet una primera part espectacular i a la segona han mantingut el cap fred per mantenir les distàncies.

24/09/2014

L’equip granollerí ha començat encaixant un gol, l’únic desavantatge de tot el partit. Amb un parcial de 4-0 han capgirat el marcador i, després d’això, el bon treball defensiu, la inspiració en atac d’homes com Valadâo i Solé i les bones intervencions de Pejanovic sota els pals -ha aturat fins a tres penals- ha permès mantenir a ratlla un equip de grans jugadors que no s’han trobat còmodes damunt la pista del Palau d’Esports.

La gran primera meitat dels de Viver els ha permès arribar al descans amb un màxim avantatge de set gols (14-7) -els de la Rioja han estat més de cinc minuts sense marcar entre el minut 20 i el 25- que el Naturhouse, amb l’aparició dels seus homes de primera línia -Luisfe Jiménez i Patrick Eilert- i del porter Jorge Gómez -set aturades-, ha reduït fins a tres (19-16). Però quedava poc més d’un quart d’hora de partit i d’aquí ja no han passat, bàsicament perquè els granollerins no han tingut cap davallada important. Els granollerins s’han mantingut serens en atac, sòlids en defensa i, als últims minuts han rematat la feina amb alguna jugada de cara a la galeria -la volada de Solé per fer el 29-22 després d’un teva-meva assajat amb Blanxart ha estat espectacular- per tornar la diferència als set gols finals, 30 a 23. Una victòria que situa el Fraikin al segon lloc de la classificació.

En aquesta enquesta han votat 896 persones.