El Fraikin perd a Dinamarca i es complica la classificació pels quarts de final

No ha pogut ser. El Fraikin BM Granollers, amb les baixes de Pejanovic, Toledo i Valadao, ha perdut a la pista del líder Team Tvis Holstebro (29-24), que d’aquesta manera s’assegura passar com a primer de grup. Els de Carlos Viver s’ho jugaran tot dissabte vinent al Palau, tot i no dependre d’ells.

14/03/2015

El Fraikin podia pràcticament assegurar-se la classificació o complicar-se-la força, i al final serà aquesta segona opció. L’equip ha començat encaixant un parcial de 2-0 en pocs minuts però s’ha refet i ha capgirat el marcador amb dos gols de Solé i un de Del Arco (2-3). Les alternances al marcador han estat constants, amb molt equilibri damunt la pista i molta duresa de l’equip danès -quatre exclusions per tan sols una del Fraikin-. Malgrat això, els de Viver no han sabut aprofitar aquests minuts de més en superioritat i han fallat dos penals, fet que ha permès el Holstebro mantenir-se dins del partit, un per sota o empatant.

El partit ha arribat a la mitja part amb empat a 13 però tot just començar la segona part el Holstebro s’ha tornat a escapar de dos gols (15-13) gràcies a tres aturades seguides de Rasmus Lind -un dels millors del partit-. La diferència s’ha mantingut entre un i dos gols, favorable al Holstebro, fins que el Granollers, apretat per una bona defensa dels danesos, ha començat a fallar en atac. El Holstebro ha obert una escletxa, primer de quatre gols, i després de cinc, que ha acabat essent definitiva.

Ara el Fraikin està obligat a guanyar dissabte vinent el Sant Petersburg al Palau d’Esports i esperar que els resultats dels altres grups no el situïn com a pitjor segon classificat, que el deixaria fora de competició si, com sembla, el Füchse Berlin es classifica com a primer de grup.

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 317 persones.