El Fraikin perd la final de la Supercopa de Catalunya amb el Barça

El FC Barcelona Intersport es va imposar al Fraikin Granollers per 20-28, aquest dilluns al Banyoles, a la final de la Supercopa de Catalunya. Els blaugrana van imposar el seu superior potencial davant d’un BM Granollers que mai va perdre la cara al partit.

04/09/2012

Els vallesans van realitzar una primera part irregular, on una inoportuna lesió de Aidenas Malasinskas, que es va luxar el dit gros de la ma dreta als 5 minuts de partit va minvar les possibilitats dels granollerins. que al descans perdien per 15-11. La segona part va començar amb un FC Barcelona molt més agressiu en defensa i decidit a resoldre el partit. Gonzalo Pérez de Vargas es va situar sota pals de la porteria vallesana per signar una actuació memorable (13 parades). Aquesta agressivitat en defensa es va transforma en la màxima renda del partit per els barcelonins (21-13, m.38). Juan del Arco, escollit millor jugador del partit, va posar-se l’equip a les esquenes i es va reivindicar amb un gran final de partit, final en el que es van mantenir les diferències (28-20).

El lateral serbi Nikola Lazic, nou fitxatge d’aquesta temporada, no va poder debutar en persistir les molèsties que arrossega des del partit davant el Huesca.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 885 persones.