El Fraikin recupera sensacions i doblega a un Naturhouse un xic cansat

Després d’uns partits un pèl espessos en atac i amb alguna derrota inesperada el Fraikin recupera les bones sensacions davant un Naturhouse que potser paga car jugar dues competicions -lliga i Champions-. El Fraikin ha recuperat fluïdesa en atac i la defensa i Schulz han fet la resta.

30/11/2013

Aquesta victòria treballada, el Fraikin l’ha començat a consolidar a l’inici de la segona meitat i és una victòria important perquè permet l’equip granollerí seguir lluitant pels llocs capdavanters de l’Asobal -és tercer empatat amb els de la Rioja- malgrat que el segon lloc que ocupa el BM Huesca, ja el té a tres punts per la victòria d’aquest a la pista del BM Puerto Sagunto.

El partit no ha començat massa bé. Els de Toni Garcia han connectat bé amb el pivot -feia partits que no ho aconseguia amb facilitat- i Grundsten ha aconseguit els dos primers gols del Fraikin però el Naturhouse, a partir de la seva potent primera línia, ha aconseguit escapar-se amb una renda màxima de tres gols (2-5) quan encara no s’havia arribat al minut cinc.

Això feia presagiar un partit amb un marcador alt en contra però, per sort, la defensa ha funcionat a partir del primer quart d’hora de partit i el porter Matías Schulz ha arribat on no arribava la defensa. El Fraikin ha aconseguit empatar a sis gols i, tot i que els de la Rioja han tornat a agafar una renda de dos gols (6-8 i 7-9), els de Toni Garcia han estat capaços de capgirar el marcador abans del descans. I no només l’han capgirat sinó que han començat a marcar les primeres diferències amb un últim gol de Pol Capdevila al límit del temps en una jugada molt ben treballada en atac.

EL FRAIKIN TRENCA EL PARTIT AMB FACILITAT

Una errada incomprensible del pivot Ángel Romero, tot sol als sis metres, i un parell d’aturades de Schulz han permès el Fraikin establir un parcial de 4-0 -6-0 comptant des de la primera part- que els ha situat amb sis gols de marge (18-12). El Naturhouse ha aprofitat l’exclusió de Raül Campos per apropar-se a tres gols (18-15) però mai han aconseguit apropar-se més enllà d’aquesta diferència.

Això ha permès el Fraikin seguir jugant amb confiança en atac i, malgrat alguna errada puntual per precipitació o per alguna altra situació d’inferioritat, els de Toni Garcia han pogut mantenir el marge. La primera línia del Naturhouse, cansada per l’acumulació de partits i per les lesions que té -Malasinskas i Paván són baixes molt sensibles-, s’ha estavellat una i altra vegada en el bloc defensiu o en les mans d’un Schulz especialment inspirat en jugades de contraatac u contra u.

De mica en mica, malgrat la defensa 5-1 primer i la defensa pressionant després, el Naturhouse ha anat baixant els braços i el Fraikin, que ha recuperat la fluidesa i l’encert en atac, ha rematat la feina arribant a una diferència de set gols final (32-25) que li ha de servir per recuperar la confiança dels primers partits i afrontar el partit del proper dimarts davant Helvetia Anaitasuna amb les màximes garanties per seguir estant a la part alta de la taula. La classificació per jugar la Copa Asobal -la juguen els quatre primers al final de la primera volta- és un bon premi que amb una victòria dimarts es podria començar a encarrilar.

En aquesta enquesta han votat 129 persones.