El Fraikin remunta a la segona part però deixa escapar un punt als últims cinc minuts

El Fraikin BM Granollers no ha pogut començar la fase de grups amb victòria però s’ha refet d’una mala primera meitat i ha acabat sumant un punt amb l’empat a 28 davant el Team Tvis Holstebro. L’equip granollerí, que perdia 12-17 al descans, ha remuntat a la represa però no ha sabut rematar la feina.

14/02/2015

L’intercanvi de cops inicial se l’ha endut el Fraikin, que ha agafat els primers avantatges de dos gols (6-4 i fins el 10-8) amb un Álvaro Ruiz esplèndid en la direcció de joc i en el llançament -set gols de vuit llançaments-. Però a partir d’aquest moment l’equip danès, amb una defensa molt compacta i intensa, ha fet un parcial de 2 a 9 que els ha permès arribar al descans amb el màxim avantatge de tot el partit (12-17).

El joc del Fraikin ha canviat radicalment a la segona part i de mica en mica ha anat retallant les diferències fins que ha aconseguit empatar a 23 passat el quart d’hora de la represa. I no s’ha quedat aquí sinó que ha capgirat el marcador, deixant l’Holstebro sense marcar durant més de sis minuts i ha arribat a guanyar de tres gols (27-24) a cinc minuts del final i amb superioritat numèrica. Però als últims cinc minuts l’equip danès s’ha recuperat, el Fraikin ha fallat un parell d’atacs que haguessin assegurat la victòria i, a l’últim minut, el Holstebro ha empatat a 28. El Fraikin no ha pogut treure profit de l’última jugada del partit.