El Fraikin resol amb relativa comoditat el partit contra el BM Aragón i ja pensa en Dinamarca

El Fraikin BM Granollers s’ha imposat amb relativa facilitat al BM Aragón per 34 a 26 en un partit que que han dominat des de mitjans de la primera meitat. En arribar al descans els de Carlos Viver ja guanyaven de cinc gols, diferència que han ampliat en la represa, amb rotacions de jugadors.

11/03/2015

El Fraikin ha començat el partit fallant els primers llançaments des de la llarga distància i gràcies a l’encert del veterà Demetrio Lozano el BM Aragón ha agafat un petit avantatge (1-3) que el Fraikin ha recuperat ben ràpid. La igualtat s’ha mantingut fins passat el minut vint per l’encert de la primera línia de l’Aragón -Lozano, l’exgranollerí Álvaro Ferrer i del Valle-, però després el Fraikin ha fet un parcial de 3-0 que ha obert una escletxa de quatre gols (13-9) que ha obligat el tècnic aragonès a demanar temps mort.

Els granollerins han ampliat la diferència fins els cinc gols (16-11) en arribar al descans i després encara han ampliat més el marge, amb un joc molt fluid, una defensa molt intensa i les intervencions de Pol Sastre -17 aturades per un 45% d’encert-, que ha substituït el lesionat Pejanovic. Viver ha pogut dosificar els seus jugadors pensant en el partit de dissabte a Dinamarca i ha fet debutar el porter Marc Guàrdia en partit de lliga.