El Fraikin s’aferra al quart lloc amb el triomf a Osca

Els vallesans s’imposen en un partit irregular (23-24)

05/11/2017
Osca

El Fraikin BM Granollers va aconseguir dos punts importants a Osca. Tot i no fer un gran partit, els de Rama van saber jugar els últims minuts per mantenir un avantatge mínim i adjudicar-se els dos punts (23-24).

Els últims minuts contra el Ciudad Encantada, en què el conjunt vallesà es va deixar empatar en menys d’un minut, no es podien repetir i a Osca el Granollers va defensar amb tot i va assumir menys riscos per defensar el resultat. Teixeira, ara a l’Osca, va errar un penal quan faltaven poc més de 10 segons pel final del partit. La pilota es va estavellar al pal davant l’alegria de la banqueta vallesana. Els dos punts fan que el Granollers sigui quart a la lliga i tingui totes les cartes a les mans per classificar-se per la Copa Asobal.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 74 persones.