El Fraikin salva un punt a Osca (28-28)

El Fraikin BM Granollers va esgarrapar un punt aquest dimecres a la pista del Bada Huesca, en un altre partit amb final d’infart. Els locals van tenir el gol de la victòria a dos segons del final, però van llençar la pilota fora.

01/12/2016
Granollers
El partit va estar molt igualat, amb alternances en el domini del marcador, amb un Fraikin irregular, que tant aviat defensava bé com permetia que els locals marxessin de tres gols, fins i tot en inferioritat numèrica. Al descans, 14-11.
A la represa va continuar el domini del Bada, que va arribar als cinc gols d’avantatge (21-16), però el Fraikin va ajustar la defensa i entre això i una bona aturada de Sastre van permetre els vallesans empatar el partit a 21 després d’un parcial de 0-5. Els deu minuts finals van ser un teva meva i els locals es van posar amb 27-26 a dos minuts del final, però el Granollers va exhibir actitud i esperit i Da Silva i Gassama van empatar, aquest darrer gol a 17 segons del final.