El Fraikin salva un punt ‘in extremis’ contra el GlobalCaja Ciudad Encantada

El Fraikin no ha pogut aprofitar l’ensopegada d’ahir del Naturhouse a la pista del Valladolid -empat a 28- i ha aconseguit el mateix resultat, a 27, contra un GlobalCaja Ciudad Encantada molt intens defensivament i amb un atac de primera línia molt solvent. L’empat manté el Fraikin al segon lloc.

16/03/2014

El Fraikin ha començat manant amb un parcial de 2-0 però ràpidament el GlobalCaja ha equilibrat el joc i el marcador, posant-se per davant d’un gol gràcies al gran encert del granollerí Álvaro Pérez-Ortiz -tres gols consecutius-. La igualtat i l’intercanvi de gols no afavoria el Fraikin però els de Toni Garcia han aconseguit un parcial de 5-0 i han deixat el Ciudad Encantada més de set minuts sense marcar. El Fraikin semblava que podia trencar el partit però Zupo Equisoain, gat vell, ha aturat el joc i ha aconseguit reestablir l’equilibri gràcies a un parcial de 0-3 amb alguna jugada polèmica contra els granollerins -el penal de l’11-9 i el contraatac de l’11-10 han estat molt protestats per l’afició del Palau-.

El Fraikin ha arribat al descans amb dos gols de marge (14-12) sota més protestes de la grada -un penal que ha acabat essent falta d’atac i un cop franc amb el temps exhaurit per una àrea dubtosa en la lluita per un rebot- i ha començat la segona part escapant-se de tres gols després de dos contraatacs d’Adrià Pérez i Moisès Blanxart, però un parell de pèrdues en atac han permès el GlobalCaja empatar a 17.

El Fraikin ha pogut mantenir-se per davant però el Cuenca, de la mà del canoner Lipovina i amb algun contraatac, ha aconseguit posar-se amb tres gols de marge (19-22), circumstància que ha obligat a Toni Garcia a esgotar el segon temps mort -ja n’havia demanat un altre pocs minuts abans-. El GlobalCaja s’ha mantingut molt intens en defensa, dificultant molt l’atac granollerí i ha mantingut els tres gols de marge fins el 22-25. El Fraikin ha tret l’orgull i ha empatat a 25, el Ciudad Encantada ha tornat a escapar-se de dos gols (25-27) i quan semblava que l’equip patiria la sisena derrota de la temporada, dos gols d’Álvaro Ruiz i Nicklas Grundsten han permès salvar un punt i seguir al segon lloc.

En aquesta enquesta han votat 895 persones.