El Fraikin se la juga contra l’Anaitasuna

Tres dies després de la gran victòria contra el Naturhouse La Rioja el Fraikin BM Granollers no es mou de casa per rebre l’Helvetia Anaitasuna, avui dimarts a les 9 del vespre. Els granollerins necessiten seguir sumant per tancar la primera volta entre els tres primers.

03/12/2013

A tres partits de tancar la primera volta de la lliga Asobal, la diferència entre tercer (Fraikin BM Granollers) i vuitè (Helvetia Anaitasuna) és de només tres punts. Aquest fet fa que els de Toni Garcia tinguin gairebé com a obligació aconseguir una victòria per tal d’assegurar la tercera posició a la taula classificatòria. Davant d’aquest repte, el Fraikin rebrà als de Pamplona amb l’avantatge d’un dia més de descans, donat que els homes de Aitor Etxaburu van disputar diumenge el seu partit contra l’Angel Ximenez Puente Genil. Un partit que, finalment, va decantar-se pels de Navarra en l’últim instant (29-28).

El matx no es preveu fàcil pels locals veient que en les dues visites del Helvetia Anaitasuna al Palau d’Esports en partits de lliga, el Fraikin només n’ha tret un punt (una derrota i un empat). Tot i això el bon estat anímic després de la gran feina feta en la darrera jornada a casa fa que els jugadors arribin amb més ganes que mai de retenir els dos punts. Els principals competidors del Fraikin per les posicions capdavanteres de la classificació tampoc tindran la feina fàcil aquesta jornada donat que BM Huesca (segon) i Naturhouse La Rioja (quart) s’enfronten dimecres.

Tal i com ho va fer en la passada jornada, l’afició pot jugar un paper molt important de cara a donar suport a l’equip.

En aquesta enquesta han votat 510 persones.