El Fraikin s’exhibeix davant el Huesca a qui goleja amb claredat per 30 a 20

El Fraikin ha donat un toc d’atenció a la resta de rivals en vèncer amb claredat el BM Huesca, per 30 gols a 20. De nou l’espectacular tasca defensiva dels de Toni Garcia ha permès que el conjunt aragonès quedés bloquejat en atac durant molts minuts, amb Molina com a únic referent ofensiu.

01/03/2014

El partit ha començat com un duel anotador entre el jugador del Huesca Carlos Molina i el xilè del Fraikin Rodrigo Salinas. Fins que la defensa no ha pogut aturar Molina el Huesca ha portat la iniciativa al marcador. Però a mesura que la defensa s’ha anat entonant el conjunt aragonès s’ha anat diluint en atac. Primer ha estat durant set minuts sense marcar mentre el seu tècnic aturava el joc sense trobar solucions. El Fraikin ha agafat distància aprofitant la primera exclusió de Molina i després ha aparegut Schulz, que s’ha convertit en un mur -62% d’efectivitat sota els pals-. Un parcial d’11-1 en un quart d’hora, amb el Huesca bloquejat en atac durant més de 12 minuts, ha permès el Fraikin arribar al descans amb un clar avantatge de vuit gols (17-9).

El Huesca ha intentat reaccionar a l’inici de la segona meitat i ha aconseguit rebaixar la diferència fins els sis gols (19-13). Després l’intercanvi de gols ha mantingut el marcador estable fins que, passat el quart d’hora, el Fraikin ha matat el partit amb un parcial de 5-0 amb ràpids contraatacs i jugades col·lectives espectaculars. La renda màxima d’onze gols (28-17) ha quedat en deu en arribar al final (30-20), amb un set a pista totalment fet a casa.