El Fraikin sua de valent però es classifica pels quarts de final de la Copa del Rei

Els homes que entrena Toni Garcia no han pogut respirar tranquils fins que ha sonat el xiulet final però han aconseguit l’objectiu: passar ronda a la Copa. La victòria per 22-23 -quarta seguida-, davant el Teucro de Pontevedra de la Divisió de Plata, situa els granollerins als quarts de final.

12/12/2013

El partit a terres gallegues ha estat molt igualat, amb un pavelló plè a vessar que ha recolzat el seu equip en l’intent de doblegar un Fraikin, a priori favorit indiscutible. Un cop damunt la pista però, s’ha demostrat que mai hi ha partits fàcils. El Teucro ha començat dominant el marcador i el Fraikin, un cop ha aconseguit posar-se per davant, ha intentat trencar el partit en diverses ocasions -màxims avantatges de tres gols en tres ocasions, un cop a la primera part i dues vegades a la represa- però en atac ha estat molt imprecís i algunes decisions arbitrals a la segona part tampoc han ajudat.

El Teucro ha aconseguit arribar al final del partit amb un marcador molt ajustat i fins i tot ha tingut una última opció d’empatar i forçar la pròrroga, però els granollerins han defensat bé i han evitat l’última acció de llançament dels gallecs.