El Fraikin tanca una primera volta irregular amb un valuós empat amb el Valladolid

El Fraikin BM Granollers va obtenir un punt important, dissabte, en l’última jornada de la primera volta de la lliga. Els homes de Llorenç Rueda van esgarrapar un punt davant el potent Valladolid, tercer de la lliga (26-26). El Fraikin se’n va de vacances onzè, amb 11 punts.

13/12/2009

El Fraikin BM Granollers va tornar a oferir la seva millor versió davant un dels equips grans de la lliga. Igual que va fer amb l’Ademar, el CAI o el Reyno de Navarra, l’equip de Llorenç Rueda va fer un molt bon partit, principalment en tasques defensives, davant el tercer classificat de la lliga Asobal, el Pevafersa BM Valladolid, al qual va aconseguir arrencar un empat (26-26).

El Palau d’Esports va ser el vuitè jugador del BM Granollers, que va salvar l’empat en un final emocionantíssim, amb un Davor Cutura determinant, amb set gols. Després de plantar cara i aguantar el ritme del Valladolid durant tot el partit, a quatre minuts del final el marcador estava en 24-26 per als visitants; Cutura va fallar un penal però després d’una providencial recuperació de pilota, el lateral serbi va fer el 25-26. En un contracop, Raúl Campos va posar l’empat i les graderies es van encendre. Amb només 40 segons per davant, el Valladolid no va poder perforar la defensa avançada del Granollers. Bilbija va posar l’ai al cor dels jugadors i afició local amb un últim llançament sobre la botzina, que va anar fora.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 243 persones.