El KH-7 BM Granollers, campió de la Supercopa de Catalunya per quart any consecutiu

Les vallesanes guanyen amb solvència l’Associació Lleidatana per 40-25

19/10/2017
Agramunt

El Pavelló Municipal d’Agramunt, amb una gran entrada de públic tot i la pluja, va acollir aquest dimecres al vespre la final de la Supercopa de Catalunya Femenina d’Handbol, en què el KH-7 BM Granollers s’ha proclamat campió després de superar l’Associació Lleidatana d’Handbol per 40 a 25. D’aquesta manera, l’equip de Robert Cuesta assoleix el títol per quart any consecutiu.

El partit va començar amb domini de l’equip lleidatà (que juga a Divisió d’Honor Plata), però poc a poc les vallesanes van començar a ajustar la defensa i millorar l’encert en atac i van capgirar el marcador i el domini del joc. A la mitja part el resultat era de 18-11 per a les granollerines.

A la represa, la tònica va ser la mateixa i les distàncies s’anaven eixamplant. Tot i que l’Associació Lleidatana no va abaixar els braços en cap moment, la superioritat en la categoria del KH-7 BM Granollers es va fer palesa en el joc i el resultat.

En aquesta enquesta han votat 202 persones.