El KH-7 BM Granollers obté una victòria contundent davant el BM Castelló

L’equip de Robert Cuesta venia de tres derrotes consecutives i ha aconseguit tallar la mala dinàmica amb una victòria basada en una bona defensa, la bona actuació de Nicole Morales sota els pals i una bona resolució en atac.

28/10/2017
Granollers

El KH-7 ha agafat ràpidament dos gols de marge gràcies al primer contraatac resolt per Míriam Gonzàlez i després que Nicole Morales evités l’empat a tres aturant-li un penal a Noelia López, les de Cuesta han posat una mica més de diferències amb alguna recuperació i aprofitant les errades d’un Castelló voluntariós però imprecís.

Malgrat que l’equip granollerí ha errat algunes situacions clares de gol a sis metres o en algun contraatac -la portera del Castelló Irene Sánchez també ha tingut una intervenció destacada- ha aconseguit ampliar de mica en mica les diferències, arribant a una màxima renda de nou gols en arribar al descans i jugant amb dues jugadores menys -exclusions de Kaba Gassama i Carmen Prelchi.

El Castelló ha defensat sempre molt amunt i això ha permès a les jugadores de la primera línia granollerina -Judith Vizuete, Tilda Matthijs, Mireia Torras i Lora Sarandeva- trobar espais per trencar -25 gols entre les quatre- o connectar amb la posició de pivot. Les nombroses exclusions no han estat un obstacle per l’equip de Cuesta, que ha arribat a guanyar de 19 gols (43-24) a un minut del final. Cuesta ha fet debutar a Divisió d’Honor a la jove Clàudia Corbera.