El KH-7 BM Granollers supera ronda a la Copa de la Reina

Les vallesanes s’han imposat en la visita a Alcobendas en una ronda a partit únic (32-36)

El KH7 BM Granollers ha superat la primera ronda de la Copa de la Reina d’handbol en superar l’Helvetia BM Alcobendas (32-36). Les vallesanes s’han desplaçat a la ciutat madrilenya per disputar una eliminatòria a partit únic més igualada del que es podria pensar, vist que l’equip local disputa la lliga en una categoria més baixa.

Les madrilenyes, que ocupen la segona posició de la Divisió Plata Femenina, disputaven la màxima categoria la temporada passada. Això les convertia en una de les rivals més perilloses en aquesta primera ronda i el pronòstic semblava confirmar-se en els primers minuts del partit, amb una arrencada que ha donat els màxims avantatges per a les locals (tres gols per davant).

Aquesta arrencada ha obligat l’entrenador visitant, Robert Cuesta, a demanar un temps mort que ha endreçat el partit. De seguida, les granollerines han empatat el partit i, després d’uns minuts de relativa igualtat, s’ha imposat la defensa visitant per eixamplar l’avantatge fins als sis gols amb què s’ha arribat al descans.

La tònica ha continuat durant gairebé tota la segona meitat i només l’encert de la portera local en els últims minuts han permès que l’Alcobendas ajustés el marcador, sense posar en perill la victòria granollerina.

El KH7 BM Granollers entra així en la segona ronda de la competició, en la qual s’haurà d’enfrontar a algun equip de la Divisió d’Honor Femenina, ja que tots els equips d’aquesta categoria han complert el pronòstic i han superat les respectives rivals.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 854 persones.