El KH-7 BM Granollers Vallbona queda fora de la final de la Minicopa del Rei pel ‘goal average’

Un empat a 20 gols davant l’amfitrió Gijón farà que el cadet B del BM Granollers no pugui revalidar el títol de campió de la Minicopa del Rei aconseguit l’any passat. Per la seva banda els cadets A del BM Granollers i BM la Roca jugaran entre ells, aquesta tarda, per un lloc a la final de l’estatal.

06/06/2015

El cadet BM Granolles Vallbona no podrà revalidar el títol de campió de la Minicopa del Rei, aconseguit la temporada passada a Pamplona, després de quedar fora de la final pel ‘goal average’. Els de Bernat Barbany, van perdre ahir contra l’Ángel Ximénez Puente Genil per 20 a 19, han guanyat aquest matí al Barça per 24 a 21 i, tot seguit, han empatat a 20 contra el Juanfersa Gijón. Els de Barbany han sumat tres punts, igual que els asturians, però amb pitjor diferència de gols, per la qual cosa han quedat fora d’una final que jugaran l’equip andalús i l’equip amfitrió.

D’altra banda, aquesta tarda a partir de les sis al pavelló municipal de Montequinto (Dos Hermanas, Sevilla), els equips cadets del BM Granollers i del BM la Roca s’enfrontaran en un derbi vallesà que donarà al guanyador l’opció de jugar la final del Campionat d’Espanya. Els granollerins van tancar ahir la classificació per a les semifinals amb un ple de victòries -21-47 contra l’Ademar, 28-29 contra el Montequinto i 24-33 contra el Colegio San Agustín- mentre els roquerols, que van perdre l’últim partit contra el BM Carabanchel (29-31), van acabar segons de grup després d’haver guanyat el Covadonga (28-36) i el Cajasur Còrdova (22-43).

En aquesta enquesta han votat 133 persones.