El KH-7 BM Granollers venç el Mavi Nuevas Tecnologías i seguirà una temporada més a la màxima categoria

L’equip de José Luis Villanueva ha dominat el partit contra l’equip asturià de principi a fi i, malgrat que han tingut un final de partit espès, han aconseguit mantenir-se per davant, aconseguint una victòria que sumada a la derrota del BM Base Villaverde els dóna la permanència matemàtica.

06/05/2017
Granollers

L’equip granollerí ha començat marcant el camí amb una aturada de Nicole Morales i els gols de Paulina Pérez i Kaba Gassama. El Mavi Nuevas Tecnologías ha aconseguit empatar a tres al minut set però les de Villanueva han obert escletxa al marcador immediatament després, gràcies a un parcial de 5-0 que ni un temps mort demanat pel tècnic visitant ha pogut evitar.

A partir d’aquest moment la diferència sempre ha oscil·lat entre els tres i els cinc gols, tot i que les granollerines han tingut opcions d’ampliar encara més el marcador en les situacions de superioritat numèrica que no han sabut aprofitar. Dos gols seguits de Laura Steinbach -en va aconseguir set, cinc dels quals de penal- i una aturada de Nicole han permès el KH-7 arribar al descans amb una màxima diferència de sis gols (15-9).

A la segona part el partit s’ha mantingut igualat, amb un intercanvi de gols que ha afavorit els interessos granollerins en tot moment fins que, a deu minuts del final, el canvi defensiu del Mavi -ha passat a una defensa 4-2- ha aconseguit encallar l’atac granollerí. L’equip asturià s’ha aproximat a dos gols però els errors als últims minuts, d’unes i altres, han mantingut les granollerines per davant per sumar una victòria clau.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 892 persones.