El KH7 BM Granollers cau derrotat a Astúries

La visita a Astúries davant un rival directe per la permanència s’ha resolt en contra del KH7 BM Granollers (29-27). Les vallesanes, a més s’allunyen de l’onzena posició

La millora en el marcador en els últims minuts ha estat insuficient per al KH7 BM Granollers que ha perdut en el desplaçament a Astúries davant el CM Mavi, un rival directe en la lluita per la permanència. Les asturianes s’allunyen a cinc punts en la classificació, i també ho fa l’equip madrileny de l’Helvetia Alcobendas, que avui ha aconseguit la victòria.

Les vallesanes continuen en la dotzena posició amb els únics tres punts obtinguts arran d’una victòria i un empat. Aquest dissabte, els deu gols de Paulina Pérez Buforn han estat insuficients per a l’equip de Granollers, que ha anat per darrere en el marcador gairebé tot el partit, amb unes diferències que finalment s’han escurçat fins als dos gols amb què han acabat els 60 minuts.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 275 persones.