El KH7 BM Granollers manté la imbatibilitat al Palau d’Esports

Les vallesanes s’imposen al Liberbank Gijón (24-21) a la Divisió d’Honor Femenina

El KH7 BM Granollers s’ha imposat aquest dissabte en el partit de la Divisió d’Honor Femenina que l’enfrontava al Liberbank Gijón (24-21). El partit va transcórrer marcat per la igualtat en el marcador, amb alternatives durant tot el primer temps que va acabar amb empat (12-12).

A la represa, l’equip que entrena Robert Cuesta va aconseguir prendre una certa distància en el marcador que, sense ser determinant, va permetre afrontar amb més tranquil·litat els últims minuts. La diferència va arribar a ser de sis gols (24-18) al minut 22 de la segona part. Des de llavors, les vallesanes ja no anotarien, però van poder mantenir-se al davant al marcador.

Els gols vallesans van arribar principalment des de la primera línia, amb Judith Vizuete i Giulia Guareiro (set i cinc gols, respectivament) com a principals anotadores. La visitant Raquel Caño, amb vuit gols, va ser la màxima golejadora del partit.

Amb la victòria de dissabte, les vallesanes se situen a la part alta de la classificació, a la sisena posició, tot i que hi ha alguns equips per darrere amb partits pendents.

En aquesta enquesta han votat 897 persones.