El KH7 BM Granollers passa a la segona fase de la Copa de la Reina

El kH7 BM Granollers ha complert els pronòstics i ha superat clarament el Vicay Goya d’Almeria (22-32). La victòria permet les vallesanes passar a la segona ronda de la competició.

El KH7 BM Granollers ha guanyat per una diferència clara el Vicay Goya en partit corresponent a la primera ronda de la Copa de la Reina d’handbol. Les jugadores que entrena José Luis Villanueva han fet valer la diferència de categoria (les locals juguen a la divisió d’honor plata), tot i que no han aconseguit distanciar-se en el marcador fins pocs minuts abans d’acabar la primera meitat.

A la segona part, la millor condició física de les visitants s’ha acabat imposant per deixar el marcador amb una diferència clara de deu gols (22-32), que ha permès les vallesanes superar ronda. En l’apartat golejador ha destacat l’aportació col·lectiva, encapçalada per Judith Vizuete, autora de cinc gols, i Míriam González, Anna Rojas i Paulina Pérez, amb quatre.

Després del llarg viatge de tornada, les jugadores del BM Granollers hauran de recarregar forces per al vital enfrontament de dissabte davant el Cleba León, amb el qual comparteix ara mateix l’última plaça de la Divisió d’Honor Femenina. Una victòria permetria allunyar un rival directe i començar l’esperada remuntada, després d’un començament de lliga complicat.

En aquesta enquesta han votat 877 persones.