El KH7 BM Granollers perd per la mínima a casa

Pas enrere de les jugadores del KH7 BM Granollers. Després de dos partits sumant punts i d’obtenir fa set dies la primera victòria a la Lliga, les vallesanes han perdut avui per la mínima davant el Ricón Fertilidad de Màlaga (24-25).

El KH7 BM Granollers es mantindrà una jornada més en les posicions de cua de la Divisió d’Honor Femenina. En un partit igualat, ha perdut per la mínima a casa davant el Rincón Fertilidad de Màlaga, un equip de mitja taula (24-25).

Després d’uns primers minuts marcats pels empats, el BM Granollers havia aconseguit una certa distància (dos gols) durant el primer temps, que finalment les visitants han pogut equilibrar. La tònica de la igualtat ha seguit en el segon temps, fins que l’equip andalús ha pogut prendre una mínima distància en el marcador que les locals no han pogut igualar. L’última opció, amb pocs segons per endavant, ha acabat amb una pèrdua de pilota de les locals, que optaven a, com a mínim, treure un punt.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 858 persones.