El Mollet fa un gran partit i guanya a l’Aiguafreda per 3-0

El derbi entre Mollet i Aiguafreda tenia tots els ingredients per ser un gran partit de futbol i ho va cabar essent. Els locals van aconseguir doblegar el líder que va encaixar tres gols en la seva visita a Mollet (3-0). Els homes de Sito Fradera es col·loquen a sis punts de l’Aiguafreda.

17/01/2010

El CF Mollet UE va superar en tot moment al líder i campió d’hivern de la Territorial Preferent, la UE Aiguafreda. Els molletans, inesperadament i sorprenentment, van donar un bany de joc al millor equip del campionat i van tancar el darrer derbi comarcal, i partit, de la primera volta amb un contundent 3 a 0 a favor seu.

Només de començar el partit, el Mollet va marcar el ritme i l’iniciativa de la pilota. L’Aiguafreda, amb problemes per fer jugades amb una bona sortida des de la defensa, es va veure obligat a tirar de pilotes llargues per jugar a la contra. Els problemes per als visitants, però, van continuar en haver de canviar per lesió a Marc i Héctor, per Casas i Muniesa respectivament, abans d’arribar a la mitja hora de partit. I va ser en aquest moment quan el Mollet va col·locar el primer gol al marcador que va fer Castro al minut 29.

A la represa, els locals van continuar molt endollats. Ho demostren els dos gols que van fer Riki i Cristian que van permetre al Mollet posar-se 3-0 al minut 6 de la segona part. L’Aiguafreda va intentar escurssar diferències però no va poder i el Mollet es va acabar emportant els tres punts.

EL GRANOLLERS EMPATA PERÒ S’ACOSTA MÉS AL DESCENS

L’EC Granollers va empatar sense gols amb el Premià de Dalt. Amb aquest resultat, l’equip suma el seu primer punt des de l’arribada del tècnic Juanmi Álvarez. Els resultats de la setmana, però, no ajuden a l’equip de Granollers té els mateixos punts (18) que el primer equip que ocupa places de descens directe i del que ocupa la plaça per a la promoció de permanència.

EL CANOVELLES SURT DE LA ZONA DE DESCENS DIRECTE

Victòria per la mínima del Canovelles davant el Sant Feliu de Sasserra en un partit on els vallesans van crear moltes ocasions de gol, però van topar amb la bona actuació del porter visitant, Enciso. Amb aquest resultat, l’equip entrenat per Dani Rizaldos surt de la zona de descens directe i ocupa la 14a posició.