El Recam Làser Caldes encara l’eliminatoria amb una gran primera part

Pas important del Recam Làser Caldes per passar ronda a la copa de la CERS després de la victòria per 5 a 1 aquest dissabte a casa davant del Wimmis.

18/12/2016
Caldes de Montbui

Els locals han sortit amb la pista molt endollats i això s’ha traduït en el resultat i en una primera part que ha assegurat la victòria i pràcticament ha solucionat l’eliminatòria pel Recam Làser Caldes. Roger Acsensi ha obert la llauna quan encara no s’havia arribat al minut dos de partit. Després, tres gols de Pol Galbas en només deu minuts han situat el 4-0 al marcador que deixava l’equip visitant al límit del KO. Abans del descans, el Recam Làser ha pogut fer el cinquè amb un llencaçament de Rovira que ha topat contra el pal.

A la represa, ha seguit el domini i les ocasions del Caldes. Roger Acsensi, des del punt de penal, ha situat el cinquè gol local al marcador. El Caldes, tot i que amb un ritme més fluix, no ha parat de buscar el gol. Da Costa, el porter del Wmmis, ha evitat un resultat que podria haver estat molt més clar per al Caldes. Quan faltaven dos minuts pel final, l’equip suís ha fet el gol de l’honor.

El Recam Làser Caldes afrontarà la tornada amb una renda de quatre gols que han de ser suficients per superar l’eliminatòria.

En aquesta enquesta han votat 897 persones.