El Recam Làser Caldes es retroba amb la victòria amb un gol de Rovira

Victòria per la mínima davant del Girona (1-0)

10/04/2017
Caldes de Montbui

El Recam Làser Caldes s’ha retrobat amb la victòria en la darrera jornada de l’OK Lliga després d’imposar-se per la mínima al Girona. El gol de Xavier Rovira ha acabat donant els punts a l’equip vallesà (1-0). Són tres punts més al compte del CH Caldes que poden ser vitals per la permanència a la primera divisió de l’hoquei estatal.

El Girona ha intentat sorprendre l’equip local amb llançaments des de mitja pista. Tot i això, les ocasions han estat absents durant els primers 25 minuts de partit a totes dues porteries.

A la represa, ha arribat la jugada clau del partit. La desena falta del Girona ha permès el xut de Xaiver Rovira que ha superat al porter Llaverola i ha pujat l’1 a 0 al marcador.

El gol no ha portat massa canvis al joc en un partit on els dos equips tenien més clar què havien de fer en defensa que no pas en atac. Tot i això, el mateix Xavi Rovira ha tingut una doble ocasió molt clara però no ha arribat el gol que gairebé hauria tancat el partit.

Quan faltaven cinc minuts per acabar el duel, els visitants han disposat de la seva millor oportunitat per marcar. Pelicano ha desaprofitat un llançament de penal i el marcador s’ha quedat igual: 1-0. També n’ha tingut una més el Recam Làser. Ha estat una nova falta directa xutada per Xavi Rovira que tampoc ha acabat amb gol.

Al final, ha tocat patir però el Caldes ha fet bo el gol sumat a l’inici de la primera part.