El Recam Làser CH Caldes supera ronda a Europa

El Recam Làser CH Caldes ha superat la primera eliminatòria de la Copa de la CERS, en imposar-se al Coutras francès, 6-1, en el partit disputat aquest dissabte al pavelló de la Torre Roja. Els vallesans ja havien guanyat a l’anada en pista francesa.

El Recam Làser CH Caldes continua endavant en el camí de la primera competició europea de la seva història. Aquest dissabte, l’equip vallesà s’ha imposat al Coutras francès per un clar 6-1 que ampliava l’avantatge que ja havien obtingut en l’anada, quan va guanyar 0-1.

L’equip francès va posar en dificultats els locals en els primers minuts, però l’encert de Campor a la porteria va propiciar que els calderins mantinguessin la porteria a zero. En canvi, els jugadors que entrena Eduard Candami sí que van trobar la porteria contrària i van aconseguir arribar al descans amb un avantatge de dos gols. Amb el marcador a favor, els locals van incrementar l’avantatge davant un equip francès tocat pel resultat.

Amb el clar avantatge de 7-1 a l’eliminatòria, el Caldes es planta a vuitens de finals de la competició, en la qual els espera el RHC Wimmis de Suïssa-

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 246 persones.