El Trillo Team, de Bigues i Riells, guanya les 24 hores de Ciclomotors de la Vall del Tenes

Bigues i Riells ha protagonitzat la 30a edició de les 24 hores de Ciclomotors de la Vall del Tenes. Els guanyador i el tercer classificat són d’aquesta població. Trillo Team (amb Alberto Pérez, Rubén Luengo i Andreu i Albert Batlles) ha guanyat en una cursa que han seguit uns 30.000 espectadors.

07/09/2009

El Tillo Team, integrat pels pilots Alberto Pérez, Rubén Luengo i amb els germans Andreu i Albert Batlles, va guanyar la 30a edició de les 24 hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, aquest cap de setmana a Lliçà d’Amunt. L’escuderia de Bigues i Riells, que ja va pujar al podi el 2007, va completar 403 voltes al circuit del Pinar de la Riera que, des de les 7 de la tarda de dissabte i fins a la mateixa hora de diumenge, va tornar a acollir la prova de resistència en ciclomotors per excel·lència. Bigues i Riells va ser encara més protagonista, ja que el tercer equip classificat, el VDB Racing, també és d’aquesta població.

El Tillo Team, va protagonitzar una gran actuació: l’escuderia de la vall del Tenes va acabar essent el participant que va obtenir la primera posició absoluta, la victòria a la categoria Grup 3 i també a la categoria Vall del Tenes, que premia els participants de la zona. Tot i això, la cursa dels guanyadors va tenir un contratemps d’inici, a la primera hora de cursa. “Vam perdre el seient de la moto, vam baixar a la posició 22 i això ens va obligar remuntar i endur-nos la competició; fa dos anys ens vam quedar a una volta per trencar cilindre i ara, vés per on, hem vençut la prova del 30è aniversari”, deia un emocionat Alberto Pérez després del lliurament de trofeus i de rebre el xec amb la inscripció gratuïta per a l’edició any vinent.

L’organització calcula que la cursa del trentè aniversari va superar els 30.000 espectadors que, en un moment o altre, van passar per les 24 hores. Uns espectadors, atrets per l’aspecte esportiu i per les activitats paral·leles que hi van tenir lloc. Com de costum, la sortida i l’arribada de la carrera van ser els moments que van aplegar més públic. El president del Grup 24 Hores, Francesc Padró pensa que la prova viu un moment “molt dolç”, malgrat la crisi econòmica. Sobre els 30 anys, Padró explica que “venim d’uns anys molt bons però s’han fet molts esforços per commemorar l’efemèride”.