Empat del BM Granollers en la represa de l’Asobal

El BM Granollers només ha pogut esgarrapar un punt de la pista de l’Ángel Ximénez de Puente Genil aquest dissabte en la represa de la lliga Asobal. El Fraikin ha acabat empatant a 26 gols en un partit que s’ha hagut d’aturar pels insults racistes al porter vallesà César Almeida.

07/02/2016

Empat del BM Granollers a la pista de l’Ángel Ximénez, a Puente Genil, aquest dissabte en la represa de la lliga Asobal després de l’aturada pel campionat d’Europa d’handbol. El matx ha acabat amb un empat a 26 al marcador tot i que els locals han tingut la darrera possessió i haurien pogut aconseguir el triomf.

Els locals, que s’han reforçat durant l’aturada d’hivern, han començat amb força i han pres la iniciativa en el joc i en marcador assolint un diferencial màxim de cinc gols a l’equador de la primera part (12-7). En els darrers minuts de la primera part, el Fraikin ha fet un parcial de 0-3 i s’ha acostat als extremenys que, tot i això, han arribat al descans dos gols per sobre (15-13).

A la represa, el partit ha seguit amb la mateixa tònica fins que les exclusions –sobretot l’expulsió d’Olea per vermella directa- han facilitat que el Granollers empatés a 16. Poc després, els vallesans ja s’ha posat per davant en el marcador amb un gol de Valadao (20-21). Però els locals han reaccionat amb un parcial de 3-0 que ha situat el 25-24 al marcador. Amb l’empat a 26, els locals no han aprofitat una darrera possessió al seu favor.

INSULTS RACISTES A ALMEIDA

El partit ha estat marcat pels insults racistes contra el porter del Fraikin, César Almeida, per part d’un sector de la graderia del pavelló de Puente Genil. Els àrbitres han arribat a aturar el joc després de les queixes expressades pel porter d’origen brasiler.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 880 persones.