Ensopegada inesperada d’un Fraikin que tanca la primera volta amb la tercera derrota

Sorprenent derrota d’un Fraikin BM Granollers al qui se li ha acabat la benzina a mitjans de la segona part. Després de remuntar l’11-13 del descans a l’inici de la represa, l’equip de Carlos Viver no ha marcat cap gol a l’últim quart d’hora i el Zamora ho ha aprofitat per capgirar el marcador.

13/12/2014

El Fraikin ha jugat una primera meitat irregular, efervescent al principi amb molt d’encert ofensiu però que de mica en mica ha anat perdent gas. Fins al 5 a 3 els de Viver han marcat en totes les accions d’atac que han acabat en llançament -només una pilota perduda- i han mantingut el marge de dos gols fins al 7-5. En superioritat els granollerins han perdut l’opció de posar-se tres gols amunt i, tot just després el Zamora ha fet un parcial de 0-6 -tres gols del pivot Esteban Salinas i tres d’Octavio Magadán des de la llarga distància- i s’ha situat amb un màxim avantatge de quatre gols (7-11). El Fraikin s’ha recuperat una mica abans del descans i ha aconseguit baixar la diferència fins els dos gols (11-13).

Al començament de la segona part, amb un parcial de 4-1 el Fraikin ha capgirat el marcador (15-14) i ha arribat a guanyar de dos gols (17-15). Una altra vegada ha desaprofitat un atac per posar-se a tres gols, no ha sabut aprofitar els moments de superioritat i, amb atacs molt llargs i desesperants el Zamora ha capgirat el marcador aprofitant que el Fraikin ha estat incapaç de marcar en l’últim quart d’hora de partit.