El Fraikin BM Granollers s’imposa al Puerto Sagunto i manté el pols a la part alta de la classificació

Els vallesans guanyen (33-31) després d’anar per davant gairebé tot el partit

El Fraikin BM Granollers manté el pols a la part alta de la classificació de la Lliga Asobal. Aquest divendres al Palau d’Esports, davant un Puerto Sagunto necessitat de punts per sortir de les posicions de descens, s’ha imposat per 33-31, després de governar gairebé tot el partit, però sense consolidar avantatges clars.

Després d’un començament igualat, en què els visitants han arribat a posar-se per davant (5-6 en el minut 10), els vallesans han pogut prendre distància a mitja primera part. La defensa local ha aconseguit imposar-se sobre l’atac dels valencians i, al contraatac, s’han allunyat de 4 gols (13-9). La diferència s’ha incrementat al descans: 18-12 per als locals.

Les aturades del porter visitant Bruixola han estat determinants al començament del segon temps perquè els visitants retallessin distàncies en el marcador. Al minut 38, s’han posat a dos gols de diferència (21-19), però els vallesans han pogut reaccionar i resistir fins i tot quan han tingut dues exclusions simultànies. La defensa ha tornat a permetre els jugadors que entrena Antonio Rama mantenir les distàncies fins al final.

Per la banda vallesana, l’extrem Álvaro Cabanas, amb set gols, i el pivot Adrià Figueras, amb cinc, han estat els màxims anotadors.

Amb la victòria en aquesta 21a jornada del campionat, el Fraikin se situa, provisionalment, al tercer lloc de la classificació. Caldrà esperar a l’enfrontament d’aquest cap de setmana entre l’Ademar de Lleó, que ara és segon amb els mateixos punts que el Granollers, i el Guadalajara (quart a un punt dels vallesans) per saber en quina posició s’afronta la recta final de la Lliga Asobal.

En aquesta enquesta han votat 90 persones.