Gran partit d’un Fraikin BM Granollers que derrota el Bada Huesca pensant en la Copa EHF

El bon inici de partit, amb una defensa molt intensa i les bones intervencions de Bombom Almeida han permès als d’Antonio Rama manar al marcador durant tot el partit, i fer-ho amb un marge que els ha permès fer rotacions i donar descans de cara al partit de diumenge contra el Chambéry.

21/03/2018
Granollers

El Fraikin ha començat el partit amb un parcial de 3-0 gràcies a un parell d’aturades d’Almeida i al primer dels sis contraatacs que ha aconseguit culminar l’equip, gairebé tots a la primera meitat. La intensitat defensiva dels homes de Rama ha ofegat el joc d’atac del Huesca, que aconseguia marcar més gols de contraatac que en atac estàtic. Dos contraatacs gairebé consecutius, un d’Édgar Pérez i un altre d’espectacular d’Adrià Figueras han posat el primer gran avantatge al marcador (7-3).

El tècnic visitant ha demanat temps mort i el seu equip ha aconseguit reaccionar, també des d’un bon treball defensiu, però ha estat una reacció fugaç perquè els granollerins han fet un parcial de 4-0 passat el quart d’hora de joc que els ha posat sis gols amunt (12-6).

Els granollerins han arribat a un màxim avantatge de set gols a la primera meitat i a una màxima renda de nou (22-13) passat el minut 11 de la represa. El partit anava camí d’un marcador escandalós però l’equip ha perdut un pèl d’efectivitat en atac en l’últim quart d’hora. Sense que arribés a perillar el marcador, Rama, pensant en el partit de diumenge, ha fet rotacions i ha fet jugar a tots els jugadors convocats -ha reaparegut David Resina després de la seva lesió i Albert Pujol ha substituït el lesionat Rolandas Bernatonis-, aconseguint donar protagonisme a tothom i fer descansar els jugadors que acumulen més minuts.