Hamilton guanya per primer cop a Montmeló davant de més de 91.000 espectadors

Els Mercedes han seguit intractable en el campionat de Fórmula 1 d’aquest any. Lewis Hamilton ha guanyat aquest diumenge el GP d’Espanya que s’ha disputat al Circuit de Montmeló. Ha aconseguit la seva primera victòria a Catalunya davant de 91.480 espectadors.

11/05/2014

Lewis Hamilton ha guanyat el GP d’Espanya de Fórmula que s’ha disputat aquest diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. És la primera vegada que guanya el Gran Premi d’Espanya i aquest triomf li ha permès aconseguir el liderat del mundial per davant del seu company d’equip, Nico Rosberg, que ha estat segon.

D’aquesta manera, els Mercedes segueixen intractables en l’arribada del mundial a Europa. Per darrera, han quedat els dos Red Bull de Daniel Ricciardo i Sebastian Vettel, que han estat tercer i quart, respectivament, després de donar un pas endavant en l’evolució dels monoplaces. Alonso, per la seva banda, noi ha pogut passar de la sisena posició: ha fet una mala sortida i el canvi d’estratègia no li ha donat bons resultats.

Tot plegat, ha passat davant d’un Circuit que ha aplegat 91.480 espectadors. Són uns 3.500 menys que l’any passat i queden lluny dels 100.000 que havien fixat els organitzadors.