Joaquim Rodríguez acaba segon a l’etapa de la Vuelta amb final a Málaga

Joaquim Rodríguez, ciclista de Parets, ha quedat segon en la tercera etapa de la Volta a Espanya disputada entre Marbella i Màlaga i es posa segon de la general a només 13 segons del líder i guanyador de l’etapa, el belga Phillippe Gilbert

30/08/2010

Joaquim Rodríguez ha començat la Vuelta amb bon peu. Després d’una contrarrellotge per equips en la que l’equip rus Katusha només va perdre 20 segons, ‘Purito’ ha aprofitat la primera etapa amb ports de muntanya per avisar als seus rivals més directes, Carlos Sastre, Andy Schleck o Dennis Menchov.

Purito ha acabat segon l’etapa disputada dilluns a només 3 segons del guanyador de l’etapa, el belga Phillippe Gilbert i amb la bonificació puja en la general fins a la segona posició a només 13 segons del ciclista belga de l’equip Omega. David Nibali, un dels més ferms candidats a guanyar la Vuelta, va quedar quart, a 15 segons del guanyador a Málaga.

‘Purito’ demostra, d’aquesta manera, que lluitarà des de l’inici per la ‘Vuelta’ i que no es conformarà amb una victòria d’etapa. Encara que va començar amb dubtes la Volta a Espanya, perquè no s’ha recuperat com ell voldria del Tour de França, afronta la ronda espanyola com un dels favorits a acabar en el podi de Madrid.