La sincronista Cristina Salvador, de Granollers, subcampiona del món

Cristina Salvador, nascuda a Granollers fa 17 anys, es va proclamar, diumenge a Roma, subcampiona del món de natació sincronitzada. […]

23/07/2009

Cristina Salvador, nascuda a Granollers fa 17 anys, es va proclamar, diumenge a Roma, subcampiona del món de natació sincronitzada. Salvador va formar part de l’equip tècnic de la selecció espanyola, i va pujar al podi en la seva primera convocatòria oficial amb el combinat absolut. La sincronista granollerina admet que no va poder contenir les llàgrimes quan els jutges de la final van atorgar al seu equip 97.833 punts i la medalla de plata. “Vaig començar a plorar, emocionada. És un moment únic, increïble, molt difícil d’explicar”, comentava Salvador a EL 9 NOU, encara des de Roma, on s’estarà fins diumenge.

Culminaven d’aquesta manera dos mesos d’entrenaments intensíssims i, segons que admet la nedadora, “molta pressió”. “Quan em van dir que competia a Roma no m’ho creia”, assegura. De fet, Cristina Salvador havia fet molts mèrits per acabar convocada: tot i ser júnior, aquest any ha estat campiona d’Espanya absoluta d’hivern amb el CN Granollers, campiona d’Espanya júnior, doble subcampiona d’Europa júnior, campiona i subcampiona absoluta a la Copa d’Europa i campiona d’Espanya absoluta d’estiu.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 465 persones.