L’Aiguafreda deixa escapar els dos primers punts de la temporada al camp del Manresa

L’Aiguafreda va deixar escapar els dos primers punts de la temporada diumenge empatant a Manresa (1-1). Els vallesans segueixen líders mentre el Mollet es referma a la part alta –és tercer– després de guanyar el Vilassar de Dalt. Granollers i Canovelles van empatar els seus partits.

23/11/2009

L’Aiguafreda va deixar els primers punts de la temporada a Manresa, en un partit on va faltar encert de cara a gol (1-1). A la primera part, la pressió vallesana va propiciar que una jugada per banda permetés a Héctor centrar la pilota i Vinyet guanyés la posició a la defensa i marqués el primer gol del partit. En aquesta jugada, Vinyet va perdre el coneixement i va haver de ser substituït. A partir de la lesió, els visitants van perdre el partit de vista, mentre que el Manresa va aconseguir creure en les possibilitats de la victòria.

A la represa, l’Aiguafreda va perdonar diverses ocasions abans que Redu fes el gol de l’empat aprofitant una falta directe al minut 79. Al minut 88, l’Aiguafreda va fallar un penal que el porter local va aconseguir aturar. El Manresa va acabar jugant amb vuit per tres expulsions.

EL MOLLET ES CONSOLIDA A LA PART ALTA

El CF Mollet UE puja un nou esglaó i s’aferra al tercer lloc de la classificació després de guanyar per 2 a 0 al Vilassar Dalt. Després de tres partits consecutius empatats com a local, l’equip de Sito Fradera va demostrar amb la victòria les seves credencials per lluitar per l’ascens amb Aiguafreda i Olot, primer i segon respectivament.

EL GRANOLLERS SALVA UN PUNT EN TEMPS DE DESCOMPTE

En l’onzena jornada l’Esport Club Granollers s’enfrontava al Sant Hilari-Font Vella, un equip que només havia perdut un partit a casa i, que per tant, era un dur rival. Els locals es van anançar a la primera part on els Granollers va tenir problemes per adaptar-se a un camp molt més petit que el municipal del carrer Girona. A la represa, Àngel va fer l’empat pels vallesans però dos minuts després el Sant Hilari es tornava a avançar. Al minut 94, Roger va fer l’empat pel Granollers que va esgarrapar un punt en un partit que no es mereixia perdre.

EL CANOVELLES FRENA L’OLOT I SUMA UN PUNT

El Canovelles va empatar amb l’Olot en un partit en què els vallesans van lluitar davant d’un rival fort, que se situa segon. Els vallesans van dominar els primers 10 minuts i Miguel Jiménez va fer pujar el primer gol al marcador. Però cinc minuts abans del descans l’Olot va aconseguir l’empat. A la represa els locals van fer un bon joc, però els visitants van marcar a pilota aturada. El Canovelles va lluitar fins a marcar l’empat al minut 82.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 535 persones.