L’Aiguafreda no dóna opció a l’Ametlla en la Copa Catalunya

Tres gols en el primer quart d’hora de partit van sentenciar al CF l’Ametlla que ha disputat amb l’Aiguafreda la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Els visitants es van acabar imposant per un contundent 0-7 en un partit que l’Ametlla es va prendre més com un premi per una bona temporada.

07/06/2010

L’Aiguafreda va fer valer la seva major qualitat per sentenciar, per la via ràpida, la primera eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya que l’enfrontava a l’Ametlla. L’equip blanc-i-vermell, que havia superat les dues primeres eliminatòries entre equips de Tercera Territorial, amb baixes sensibles, no va poder aturar un Aiguafreda que guanyava 0 a 3 en arribar al primer quart d’hora de joc. Vinyet, amb quatre gols, va ser l’artífex de la golejada de l’Aiguafreda.

L’Aiguafreda va obrir la golejada amb un gol de Vinyet, que va encarar el porter Aleix després d’un servei de banda de Puig. L’Ametlla intentava jugar la pilota per terra i l’Aiguafreda el va pressionar. Així, Molist va recuperar una pilota, va encarar Aleix i el va superar fent el 0 a 2. Abans del primer quart d’hora Vinyet, de cap, ja havia fet el 0-3, tot i que l’Ametlla va estavellar dues pilotes al pal que podien haver suposat l’empat.

L’Aiguafreda, molt efectiu de cara a gol, va tornar a marcar, mitjançant Molist, resultat amb el qual es va arribar al descans. Durant el primer quart d’hora de la represa el marcador no es va moure, malgrat que l’Ametlla, molt voluntariós, va disposar d’alguna ocasió per retallar diferències. Però la figura de Vinyet va tornar a ser decisiva amb dos gols més. Al final Oriol Dot va tancar la golejada.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?