Laura Pous, campiona de Catalunya absoluta de tennis

Laura Pous es va proclamar, aquest dissabte, campiona de Catalunya absoluta de tennis, després de derrotar a la final Garbiñe Muguruza en dos sets per 6/2 i 7/6. Pous, que va disputar el triomf al Club Tennis Laietà (Barcelona), obté el títol per quarta vegada.

30/11/2009

Pous havia ultrapassat la línia del 600è lloc al rànquing mundial WTA després de guanyar en dobles el torneig de Mallorca i quedar-se a un pas del títol individual (va perdre a la final, molt minvada de facultats per una llaga al peu). Així, la granollerina arribava a aquest Campionat de Catalunya en 640a posició. A les semifinals, Laura Pous va guanyar Georgina Garcia (815 WTA) que, absolutament contra tot pronòstic, havia deixat fora de combat la 91a del món, Arantxa Parra. La rival de la tennista granollerina a la final, Muguruza, tenia un rànquing molt similar (683). La jugadora basca havia protagonitzat una altra sorpresa majúscula a les semifinals, derrotant la 27a del món, Maria José Martínez. Pous, però, va beneficiar-se del desgast de Garbiñe Muguruza en el partit anterior per derrotar-la amb relativa facilitat.

En aquesta enquesta han votat 878 persones.