Laura Pous guanya el primer torneig WTA de la temporada a Foggia

Laura Pous, tennista de Granollers, ha guanyat el torneig de Foggia. Es tracta del primer campionat que guanya aquesta temporada, i ho fa una setmana després de proclamar-se campiona d’Espanya individual i per parelles. A més, la tennista ha arribat a la final del torneig de dobles.

26/09/2010

Laura Pous s’ha fet aquest cap de setmana amb el primer torneig WTA de la temporada a la ciutat italiana de Foggia. Es tracta d’un torneig internacional dotat amb un premi de 25.000 dólars.

La tennista de Granollers va vèncer en la final a la jove Maria Teresa Torró en tres sets, per 3-6, 6-3 i 6-4. Fa només una setmana, la catalana ja va guanyar a la valenciana a la semifinal del campionat d’Espanya de tennis, celebrat a Albacete. Aquesta vegada, el resultat s’ha repetit, però en diferent ronda i en diferent escenari.

La tennista de Granollers, també va participar en el torneig de dobles, amb Estrella Cabeza. Les dues tennistes van formar la parella guanyadora del campionat d’espanya tot just fa una setmana, però aquesta vegada no han pogut repetir aquest resultat. Les dues tennistes espanyoles van arribar a la final, on van caure en dos sets, 2-6 i 2-6, contra la parella argentina formada per Maria Irigoyen i Florencia Molinero.

Pous, que està apunt de fer 26 anys, va començar la temporada en el lloc 771 de la WTA i ha pujat fins al 130, molt a prop del top 100 que té marcat com a objectiu fins a final de temporada.

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 172 persones.