Laura Pous, subcampiona d’Espanya absoluta de tennis

Laura Pous s’ha tornat a fer un lloc en l’elit del tennis estatal en arribar a la final del Campionat d’Espanya absolut. La granollerina, de 24 anys i 644a del món, va derrotar la primera cap de sèrie del torneig, Carla Suárez, però va caure a la final contra la segona, Arantxa Parra.

20/12/2009

Laura Pous va donar la gran sorpresa del torneig, disputat aquesta setmana a Sevilla, en derrotar la n.33 del món, Carla Suárez, en semifinals. La tennista de Granollers (campiona d’Espanya absoluta el 2004) va guanyar en dos sets (7/5 i 6/2) i contra tot pronòstic es va plantar a la gran final.

Al seu davant hi tenia la segona cap de sèrie de la competició i 93a del rànquing mundial, Arantxa Parra. La favorita, en aquest cas, va fer bons els pronòstics i es va endur el partit en dos sets: 7/6 (2) i 6/2, en 1h i 40min. Pous va donar molta guerra a Parra durant el primer set, però Parra va aprofitar el desgast físic i mental de la granollerina (que ja arrossegava abans de la semifinal) per endur-se el títol.

En qualsevol cas, un subcampionat estatal que referma les bones sensacions que està donant Laura Pous des del seu retorn a les pistes el mes de maig passat, amb triomfs als Jocs del Mediterrani i els torneigs de Mallorca i Benicarló.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?