L’EC Granollers perd pistonada amb la derrota contra el Ripollet

Els equips vallesans de la Preferent catalana continuen ben situats passades set jornades. Malgrat això, els últims resultats han evitat que se situïn al capdavant de la classificació. La classificació, però, continua sent bona.

25/10/2010

L’EC Granollers, amb la derrota contra el Ripollet a casa per 1 a 3 s’allunya quatre punts del liderat. Per la seva banda, el Mollet empata 2 a 2 el quart partit consecutiu i se situa a tres punts del líder, el Ripollet.

L’EC Granollers rebia diumenge al municipal de la capital vallesana al CF Ripollet en un partit que s’intuïa apassionant. Els locals, quarts a la classificació, esperaven derrotar al seu rival, situat a la segona.

El CF Mollet va tornar a empatar i ja en van quatre de consecutius. En aquesta ocasió amb l’Avià, que arribava com a líder al camp dels Germans Gonzalvo i en va sortir segon. Amb l’empat el Mollet és l’únic equip invicte de la Territorial Preferent després de set jornades i continua a la part alta de la classificació amb 13 punts, tres menys que el líder, el CF Ripollet.

En aquesta enquesta han votat 891 persones.