L’equip del Maresme Sis de Sis Racing s’imposa a les 24 Hores de resistència de la vall del Tenes

El pilot de Santa Eulàlia Jordi Rodés ha aconseguit la victòria en les 24 hores de la vall del Tenes amb l’equip del Maresme Sis de sis Racing. La victòria se li resisitia des de feia 17 anys. La cursa, l’han seguida en algun moment de la jornada fins a 30.000 espectadors.

05/09/2010

El Sis de Sis Racing ha trencat el malefici que semblava perseguir l’escuderia del Maresme en les dues darreres edicions de les 24 hores de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes. En la 31a edició, l’equip de Sant Andreu de Llavaneres va poder assaborir el primer lloc en una de les proves més estimades de la resistència en ciclomotor a Catalunya. El 2008 i el 2009, s’havien quedat amb la mel als llavis a causa de la mala sort i de petits problemes mecànics.

Líders des de la tercera hora –volta 56–, els pilots Jordi Rodés, Jaume Betriu, Santi Bertran i Òscar Gonzàlez, amb quatre victòries absolutes a la cursa, van enfilar la seva Honda al capdamunt del podi encara que no ho van tenir gens fàcil. El d’aquest cap de setmana va ser un frec a frec aferrissat amb el Tillo Team, de Bigues i Riells, que va guanyar en la categoria Vall del Tenes, però que no van poder revalidar la primera posició del l’any passat.
Precisament, aleshores, amb el Sis de Sis Racing, en segon lloc.
Enguany, les tornes van canviar i l’escuderia del Maresme per només una volta (457 a 456) es va endur la glòria en unes 24 Hores marcades per la calor i per l’exigència del traçat. En tercera posició es va classificar un altre equip costaner, el Mototrack-Racing, de Canet de Mar (445 voltes), amb David Díaz, Albert López, Borja Serra i Albert Armengol. Un dels pilots de l’equip vencedor, Òscar Gonzàlez va elogiar el Tillo Team, segon classificat: “Han fet una gran cursa i no ens han deixat respirar en cap moment”. Gonzàlez va felicitar l’organització “perquè fan un treball fantàstic”. L’edició d’enguany d’aquesta prova va reunir 43 equips –dos menys que en l’edició de l’any passat–, uns 170 pilots i al voltant d’uns 30.000 espectadors. En la categoria 2 (motos refrigerades per aire) es va imposar l’escuderia Rempoines Competició (377 voltes).

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 131 persones.